La Diputació repartirà 171.000 mascaretes als petits municipis

Imprimeix

El material, procedent de la Delegació del Govern, arribarà als 198 municipis de menys de 20.000 habitants aquesta setmana

El diputat de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz, ha rebut aquest matí per part del subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, una remesa de 171.000 mascaretes, que la corporació repartirà entre els municipis de la província de menys de 20.000 habitants. Amb aquesta nova tramesa de material sanitari als ajuntaments, la Diputació haurà repartit prop de 2 milions de mascaretes des de l’inici de la crisi generada per la COVID-19.

CarlesRuiz mascaretes A

Les mascaretes es lliuraran als municipis de menys de 20.000 habitants -198 en total- a final d’aquesta setmana, seguint criteris poblacionals, i seran els ajuntaments els que decidiran com distribuir-les entre la població, tenint en compte els col·lectius més vulnerables i els empleats municipals amb funcions a primera línia d’actuació. 

Aquesta és la setena tramesa que la Diputació fa arribar als municipis barcelonins, amb diferents tipus de materials, atenent també les peticions dels mateixos ajuntaments. Cal afegir-hi tres repartiments anteriors de material sanitari adquirit directament pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquestes actuacions, davant de la crisi sanitària, és el treball conjunt de les institucions per avançar en la contenció de la pandèmia i en la conscienciació de la cultura de protecció de la ciutadania.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona