Sant Joan de Déu llança neules solidàries per Nadal

Estan fetes a mà i una a una per l'Obrador El Rosal de l'Associació Alba, que ajuda a la inserció laboral de persones amb discapacitat i risc d'exclusió social

L'Obra Social de Sant Joan de Déu va llançar ahir dimecres les neules solidàries, un nou producte nadalenc fet artesanalment que conté missatges escrits amb els desitjos d'usuaris atesos en diferents centres de l'orde religiós. “L'objectiu de les neules solidàries és convertir aquestes dates en una experiència sensorial i emocional que porti a tots els consumidors i consumidores a conèixer millor les realitats socials que ens envolten i a reflexionar”, ha explicat l'entitat en un comunicat.

Les neules estan fetes a mà i una a una per l'Obrador El Rosal de l'Associació Alba, que ajuda a la inserció laboral de persones amb discapacitat i risc d'exclusió social.

“Aquests neules donen veu a persones que, ja vivint en una situació de vulnerabilitat, aquests últims mesos han vist com les seves vides es complicaven encara més. Són persones en situació de sense llar, persones que es troben en un hospital, nens i nenes, persones amb un problema de salut mental o en situació de dependència i persones migrades que davant temps tan difícils tenen el desig de seguir endavant”, ha dit l'Obra Social.

L'entitat ha destacat que aquest producte té “un doble valor social” en difondre les realitats adverses que pateix una part de la població i contribuir a canviar-les.


Redacció / Fotos: CCOO

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix