Reconeixement a l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu

L’IRSJD és l’únic centre de Catalunya centrat en la recerca en medicina pediàtrica

L’Institut de Recerca Sant Joan de Déu (IRSJD) ha rebut el reconeixement com a centre CERCA per part de la institució Centres de Recerca de Catalunya (CERCA), que certifica el desenvolupament d’una recerca de frontera orientada a l’impacte científic i econòmic i a la millora del benestar social i individual. 

Aquest reconeixement fa possible l’entrada de l’IRSJD en l’estructura de recerca de Catalunya com a centre de recerca de qualitat i gestió eficaç i eficient, amb un model de governança que permeti assolir estàndards d’excel·lència i, alhora, accedir a nous recursos econòmics que facilitin continuar avançant amb el desenvolupament científic del centre.

Captura de pantalla 2020 11 23 a las 19.08.06

L’IRSJD és un centre de recerca i innovació en Biomedicina, centrat en el pacient pediàtric, que va ser creat el 2015 a través d'un conveni de col·laboració entre l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu.

La Institució CERCA treballa per assegurar a la presència internacional dels centres de recerca de Catalunya i per potenciar la cooperació i l’intercanvi científic amb els millors centres i universitats d’arreu. A més, es centra en facilitar i promoure l’adopció de polítiques conjuntes en la gestió de la recerca, el desenvolupament científic i la transferència de coneixement. 

Redacció / Fotos: HSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix