Cornellà recorrerà la suspensió del tancament de la discoteca Capitolio

Imprimeix

La decisió de l’Ajuntament es produeix l’endemà de l’assassinat d’un menor d’edat just davant de la sala de festes de Femades.

En principi el Consistori no tenia previst posar un recurs a la resolució judicial, que té en compte l’actual precarietat del mercat laboral i estima que el tancament de la sala de festes no suposa un perjudici únicament per a l’empresari sinó també per a la plantilla de 25 treballadors.

Però el succés d’aquest cap de setmana en les immediacions de la discoteca Capitolio, amb un mort, un ferit greu i dos detinguts, ha determinat que l’Ajuntament doni marxa enrere en les seves intencions i estigui ara disposat a recórrer la decisió del jutge.

Cornellà demanarà a la Generalitat més presència policial de Mossos d’Esquadra a la zona de Femades, a on els usuaris de les discoteques causen molèsties de soroll i incivisme als veïns del barri centre de L’Hospitalet de Llobregat, i també d’inseguretat per les nombroses baralles que s'hi han registrat.

De la seva banda, el secretari general i advocat de la patronal d’oci nocturn Fecasarm, Joaquim Boadas, ha rebutjat que l’Ajuntament vinculi els dos casos.

Boadas, que ha condemnat la baralla, ha anunciat que Fecasarm exercirà l'acusació popular contra els acusats.

Redacció | Foto: Arxiu