El Procicat allarga fins al 23 de novembre el toc de queda a la comarca

Es mantenen els tancaments perimetrals de Catalunya i per municipis i continuen vigents els tancaments de bars, restaurants, centres d’estètica, teatres, cinemes i gimnasos

El Procicat va acordar el passat divendres prorrogar durant quinze dies més, fins al 23 de novembre, el confinament nocturn o toc de queda a Catalunya de 22 a 6 hores. L’actual confinament acaba dilluns vinent i està previst que l’ampliació es publiqui al DOGC abans que venci el termini.

EmFGdxxXYAM2RpT

EmFGdyBWoAAIa22

La Conselleria de Salut havia proposat la pròrroga per consolidar la lleugera millora dels últims dies, que constata una lleu reducció de la velocitat de transmissió un cop superat el pic de la segona onada.

restriccions 30 oct 1.png 1069589618

restriccions 30 oct 3.png 1069589618

restriccions 30 oct 4.png 1069589618

restriccions 30 oct 2.png 1069589618 1

restriccions 30 oct 5.png 1069589618

Mentrestant, continuen vigents els tancaments de bars, restaurants, centres d’estètica, teatres, cinemes i gimnasos, així com la limitació d’aforaments als comerços i supermercats, el tancament perimetral de Catalunya durant tota la setmana i també tancament perimetral per municipis de divendres matí a dilluns al matí. Això haurà de ser revisat a finals de la setmana que ve, que és quan acaba la vigència del decret de fa una setmana.

Redacció / Foto: Aj. Esplugues-Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix