La circulació a l’àrea metropolitana va baixar diumenge més del 80%

Un total de 39.295 vehicles van sortir i 45.562 van entrar segons el Servei català de Trànsit

El Servei Català de Trànsit va registrar ahir diumenge, entre les 00:00 i les 20 hores de la tarda, un descens del 81,77 per cent en el volum de vehicles que han circulat per l'àrea metropolitana de Barcelona pel que fa al primer diumenge del mes passat.

ElbGkrQXUAIQx O

Trànsit ha informat que en aquest primer diumenge de confinament perimetral municipal de cap de setmana, al voltant de 39.295 vehicles van sortir ahir de l'àrea de Barcelona i 45.562 vehicles van entrar. La reducció de sortides, respecte al primer diumenge del mes passat, equival a una disminució del 81,77%. Pel que fa a les entrades a la capital catalana, representa una reducció del 82,53% respecte al 4 d'octubre, primer diumenge d'aquest mes.

Redacció / Fotos: Trànsit

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix