El Tanatori de Sant Feliu homenatjarà les víctimes de la COVID-19

Imprimeix

El 2 de novembre es durà a terme una missa no presencial a la Catedral de Sant Llorenç i a l'Església Parroquial de Sant Joan Baptista

El PFB Serveis Funeraris, que gestiona els tanatoris de Badalona, Montgat i Sant Feliu de Llobregat, homenatjarà els morts pel coronavirus amb un minut de silenci i dues cerimònies que s'emetran en línia amb motiu del dia de Tots Sants, ha informat la companyia.

Sant Feliu de Llobregat Catedral de Sant Llorenç 01

Divendres que ve, a les 09:00 hores, els centres i cementiris de PFB faran un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la COVID-19 i a les seves famílies en el marc de la campanya '1N, sempre amb tu', impulsada per la Patronal Nacional de Serveis Funeraris.

Captura de pantalla 2020 10 23 a las 16.32.46

El 2 de novembre, a les 18:30 hores, es durà a terme una missa no presencial en record dels difunts per la pandèmia que es retransmetrà per internet, mentre que l'endemà es farà un homenatge pòstum que es podrà seguir telemàticament a les 20:00 hores. A Sant Feliu de Llobregat, serà a la Catedral de Sant Llorenç i a l'Església Parroquial de Sant Joan Baptista.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu