El Tanatori de Sant Feliu homenatjarà les víctimes de la COVID-19

El 2 de novembre es durà a terme una missa no presencial a la Catedral de Sant Llorenç i a l'Església Parroquial de Sant Joan Baptista

El PFB Serveis Funeraris, que gestiona els tanatoris de Badalona, Montgat i Sant Feliu de Llobregat, homenatjarà els morts pel coronavirus amb un minut de silenci i dues cerimònies que s'emetran en línia amb motiu del dia de Tots Sants, ha informat la companyia.

Sant Feliu de Llobregat Catedral de Sant Llorenç 01

Divendres que ve, a les 09:00 hores, els centres i cementiris de PFB faran un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la COVID-19 i a les seves famílies en el marc de la campanya '1N, sempre amb tu', impulsada per la Patronal Nacional de Serveis Funeraris.

Captura de pantalla 2020 10 23 a las 16.32.46

El 2 de novembre, a les 18:30 hores, es durà a terme una missa no presencial en record dels difunts per la pandèmia que es retransmetrà per internet, mentre que l'endemà es farà un homenatge pòstum que es podrà seguir telemàticament a les 20:00 hores. A Sant Feliu de Llobregat, serà a la Catedral de Sant Llorenç i a l'Església Parroquial de Sant Joan Baptista.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix