La festivitat de Tots Sants estarà marcat per la COVID-19

Imprimeix

Els cementiris del Baix Llobregat amplien horaris i apliquen mesures de seguretat davant al crisi sanitària del coronavirus

Des de demà divendres 23 d'octubre fins al 2 de novembre -en funció del poble o ciutat-, els diferents cementaris municipals del nostre territori ampliaran el seu horari d'obertura amb motiu de la festivitat de Tots Sants. A conseqüència de la situació sanitària, s'establiran mesures i recomanacions de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

122069876 1743091302520351 8639610627560608889 n

palleja cementari

Cementerio de Sant Feliu 0

Així, s'aplicaran diferents mesures per tal de garantir les condicions de seguretat i higiene: utilitzar mascareta; mantenir la distància de seguretat; fer ús del gel hidroalcohòlic en utilitzar elements comuns com les escales i abans i després de fer l'ofrena floral, i utilitzar les papereres per abocar-hi els residus, que no s'han de deixar a terra. Les instal·lacions i els elements d'ús comuns es desinfectaran abans de començar cada jornada i al migdia.

cementiri martorell

A més s'establirà un aforament màxim amb relació a la superfície del cementiri i s’ampliarà el transport públic. Per evitar aglomeracions i cues, cal seguir les indicacions del personal, tant a l'entrada com dins del cementiri; no s’ha de deixar a la visita per als dies de més afluència i cal limitar el temps d'estada a l'estrictament necessari. En funció de la zona a visitar, s'establiran diferents accessos i recorreguts.

Redacció / Fotos: Ajuntaments