Detingut un home per manipular 48 caixers automàtics

Imprimeix

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un veí de L'Hospitalet de Llobregat per manipular en els últims dos mesos i mig 48 caixers automàtics dels quals va robar uns 4.000 euros, segons ha informat la policia catalana.

El detingut obstruïa la sortida de diners en efectiu dels caixers automàtics mitjançant una peça d'alumini impregnada amb cua que atrapava els bitllets.

La peça era d'un color semblant a la resta del caixer i les víctimes no s'adonaven que la sortida estava bloquejada, sinó que pensaven que el caixer s'havia avariat, segons els Mossos.

‘Cash Trapping’

Un cop la víctima sortia del caixer, el delinqüent retirava la peça metàl·lica i es quedava amb els bitllets enganxats.

Mitjançant aquest mètode, anomenat 'Cash Trapping', va robar diners en 48 caixers automàtics per un valor de 4.000 euros.

A Constantin B., de 40 anys i nacionalitat romanesa, li atribueixen un presumpte delicte d'estafa bancària.

L’home actuava sobretot a Cornellà i Sant Joan Despí, tot i que també se li imputen accions a Sant Feliu de Llobregat i a Barcelona.

Els Mossos el van detenir el passat 22 de maig mentre estava manipulant un caixer a Cornellà.

L'autor dels fets, amb antecedents per estafa i falsificació documental i de moneda, va ingressar a la presó per ordre del jutjat d'instrucció 3 de Cornellà, mentre que el seu còmplice -Emili Geli S., de 42 anys i també romanès- va quedar en llibertat amb càrrecs.

Les entitats bancàries han reintegrat els diners sostrets a totes les víctimes d'aquesta estafa.

Redacció | Foto: Mossos