El Passaport Edunauta aterra a Sant Boi, Sant Vicenç i Esplugues

La iniciativa, impulsada des de la Fundació Bofill, s'ha presentat de forma telemàtica a la comunitat educativa

Sant Boi, Esplugues i Sant Vicenç dels Horts són tres dels tretze municipis seleccionats el passat mes de juny per portar a terme la prova pilot del "Passaport Edunauta. Territoris que connecten oportunitats", un projecte en què aquest curs els nens i nenes de quart de Primària i les seves famílies podran adquirir coneixements, més enllà de l'escola, i passar-ho bé en espais i moments diversos: museus, biblioteques i entitats locals.

Projecte Edunauta

La iniciativa està promoguda per la Fundació Bofill, que s'ha inspirat en altres de similars desenvolupades a altres països, com els EUA i el Regne Unit. El "passaport" és una eina divertida i personalitzada, una guia que ofereix un conjunt de destinacions que disposen d'activitats que estimulen i proporcionen l'aprenentatge. D'aquesta manera els infants i les seves famílies viatgen als espais, tot vivint i aprenent experiències enriquidores, al mateix temps que sumen segells que acrediten allò que han après.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix