Campanya de neteja intensiva de paviments i contenidors a Sant Joan Despí

Aquest servei extraordinari per garantir la qualitat de l'espai públic se suma a la neteja que es fa de forma habitual

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha iniciat una actuació especial de neteja intensiva dels paviments i contenidors de diferents punts de la ciutat, per tal de garantir la qualitat de l'espai públic. Es tracta d'un servei extraordinari, que se suma a la neteja viària que es fa de forma habitual, mitjançant una ampliació del servei.

Aquesta campanya de neteja intensiva se centrarà en tres aspectes: l'eliminació de xiclets adherits al paviment; la neteja dels paviments; i la neteja de les bateries de contenidors que tenen un ús més intensiu. Per realitzar aquestes tasques s'utilitzaran un equip especial per a l'eliminació de xiclets que funciona amb aigua a pressió i detergent; una màquina d'hidropressió per a l'eliminació de taques dels paviments; i equips d'aigua a pressió per netejar tant l'interior com l'exterior i els voltants dels contenidors.

Aquests treballs de neteja intensiva es realitzaran en horari de tarda, de dilluns a dissabte. S'actuarà a tots els barris de la ciutat, en zones que requereixen un atenció especial, sobretot després de l'estiu, una època en què hi ha una major intensitat de persones al carrer que fan ús de l'espai públic, amb l'objectiu d'evitar-ne la degradació.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
106

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix