Els Paradistes de Sant Esteve desconvoquen les manifestacions

Imprimeix

La plataforma considera que el comunicat emès per l’Ajuntament a la seva web “no s’ajusta a la realitat” i aposten pel diàleg

La primera de les quatre manifestacions programades per als Paradistes de Sant Esteve Sesrovires, que s’havia de celebrar ahir dijous a la tarda, finalment es va desconvocar. Cristina Garcés, enllaç sindical dels paradistes sesrovirencs, explica que “després de moltes pressions i amb la sana intenció d’apropar postures vam decidir com a col·lectiu desconvocar les manifestacions programades”. Garcés afegeix que “des del col·lectiu s’aposta per la via del diàleg i la conciliació. Actuarem en conseqüència dels actes i gestions que donin resposta a les nostres reivindicacions, que no són altres que les de tornar a recuperar els nostres llocs de treball.”

IMG 20200925 WA0002

La manifestació tenia programada tallar la B-224 -en els quilòmetres 22 i 26- però “finalment una decisió del Ministeri de l’Interior ens va obligar a canviar la ubicació fent evident que algú havia mogut els fils perquè no fos al lloc que volíem.”

IMG 20200925 WA0004

Una solució

Des dels Paradistes de Sant Esteve Sesrovires s’espera que finalment es trobi una solució definitiva a la situació en què es troben actualment. Una situació de manca d’entesa entre les dues parts que s’ha agreujat després que l’Ajuntament publiqués un comunicat donant la seva versió dels fets. “És una vergonya el que han dit en aquest comunicat, ja que no s’ajusta a la realitat. Estan mentint en tot el que s’explica. A més a les xarxes socials hi ha persones, que havien treballat al consistori i que diuen que estan mentint. A més, jo vaig anar a una reunió del juliol i el que expliquen el comunicat és totalment diferent del que allà es va parlar”, explica Garcés.

IMG 20200925 WA0005

Redacció / Fotos: CG