Santfeliuenc i Castelldefels s’estrenen a domicili a Tercera Divisió

Els blancs-i-blaus s’enfrontaran al Vilafranca i els grocs davant del Manresa

La Federació Catalana de Futbol ja ha definit el calendari de Tercera Divisió que, enguany, tindrà un format diferent. Hi participaran l’FC Santfeliuenc i la UE Castelldefels com a representants del Baix Llobregat.

EfpPbUEWAAAZJ21

La competició es dividirà en una fase prèvia dividida en dos subgrups. En l’A hi ha el Vilafranca, Europa, Manresa, Montañesa, Santfeliuenc, Igualada, Castelldefels, Pobla de Mafumet, San Cristóbal, Valls i Terrassa. Així, els enfrontaments de la primera jornada amb participació baixllobregatína seran Vilafranca-Santfeliuenc i Manresa-Castelldefels. Encara no hi ha hora ni data definida. D’altra banda, a la segona jornada els dos equips s’estrenen a casa. El Santfeliuenc rep a la Pobla de Mafumet, mentre que el Castelldefels s’enfrontarà al Valls.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix