El centre comercial Vilamarina obté la certificació d’AENOR

Imprimeix

Aconsegueix el segell per les seves bones pràctiques en la gestió del coronavirus

El centre comercial Vilamarina de Viladecans ha aconseguit la certificació AENOR pels seus protocols enfront de la COVID-19 que avala les seves bones pràctiques en la gestió del coronavirus. Amb aquesta certificació s’acredita també que Vilamarina compta amb les màximes garanties higienicosanitàries per als seus clients i usuaris. Aquesta certificació inicial serà objecte de revisions periòdiques durant l'any vinent. Els protocols abasten un complet registre de camps com a salut i seguretat laboral, neteja, formació, gestió de residus i riscos específics de les organitzacions. Aquests protocols, a més, estan alineats amb els requisits normatius establerts per les autoritats sanitàries nacionals i regionals.

imagen 1 vilamari vila

Les mesures implantades per Vilamarina es troben dividides en tres grans blocs:

- La higienització extrema d'instal·lacions, amb especial recalcament en zones comunes; així com el reforç en nombre de dispensadors de gel distribuïts o la desinfecció amb motxilles polvoritzadores en entrades, ascensors, condícies etc. Per a anar més enllà, s'ha instal·lat l'última tecnologia de desinfecció i purificació de l'aire enfront de la COVID-19 en les zones de major contacte, com a escales i rampes mecàniques, així com en els espais tancats com a ascensors.

- Implantació de mesures de distanciament a través de cartelleria i vinils informatius; adaptació dels sistemes de control d'aforaments en els accessos al Centre. connectats al Lloc Permanent de Seguretat i en constant coordinació amb la Gerència del Centre; suportis tipus catenàries i reforç de personal de seguretat per a millorar els fluxos de circulació en la galeria i les entrades del centre; i tancament temporal de zones infantils.

- Disposició de material de protecció com a màscares per a empleats en cas d'emergència o pèrdua. Els materials de neteja i equips de protecció individual seran rebutjats de manera segura després de cada ús.

vilam2

Ara, amb tot el pla posat en marxa, Vilamarina fa un pas més i certifica els protocols enfront del COVID-19 implementats en els seus espais.

Redacció / Fotos: Arxiu-CC Vilamarina