Viladecans reservarà el Camí del Mar per als vianants i ciclistes

Imprimeix

La nova ruta, tancada al trànsit els matis dels deu diumenges vinents, estarà disponible des del pont sobre l’autopista C-32 fins a la rotonda de la C-31 

L’Ajuntament de Viladecans obrirà la via que connecta el nucli urbà i la platja (un tram de la carretera B-204 i el Camí del Mar) a la ciutadania, tallant-la als vehicles de motor aquest 27 de setembre i els diumenges d’octubre i novembre. L’objectiu és donar més espai a les persones per a la pràctica d’esport d’una manera segura i amb la distància interpersonal adient, davant de l’amenaça de contagi per la COVID-19. D’aquesta forma, a més de fomentar hàbits saludables, s’afavoreix la connexió amb la zona natural i la costa del municipi en aquests moments.

20200531 10

El primer tancament de la carretera, que es farà aquest diumenge, 27 de setembre, de 9 a 14 hores, des del pont sobre l’autopista C-32 (al costat de Viladecans The Style Outlets) fins a la rotonda de sortida de la C-31, coincidirà amb l’últim dia de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El tall a la circulació de vehicles facilitarà a la població no només mantenir el distanciament social necessari, sinó també apropar-se amb seguretat fins al parc del Delta. Per altra banda, aquests talls, que estaran degudament senyalitzats i amb la presència de la Policia Local, no impediran la circulació de cotxes per la carretera B-204 cap a la B-210 en el tram de la rotonda en ambdós sentits, cap a Gavà i cap a Sant Boi. Aquesta iniciativa per al foment de l’esport en seguretat i sense patir pels cotxes va tenir un antecedent en el període d’Estat d’Alarma els dies 31 de maig i 7 de juny.

camídelmar

La fundació viladecanenca Sigea també ha preparat per a tots aquests diumenges dues activitats que fomenten la mobilitat sostenible i amb zero emissions: un itinerari en bicicleta i una passejada en carro de cavall.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans