Viladecans reservarà el Camí del Mar per als vianants i ciclistes

La nova ruta, tancada al trànsit els matis dels deu diumenges vinents, estarà disponible des del pont sobre l’autopista C-32 fins a la rotonda de la C-31 

L’Ajuntament de Viladecans obrirà la via que connecta el nucli urbà i la platja (un tram de la carretera B-204 i el Camí del Mar) a la ciutadania, tallant-la als vehicles de motor aquest 27 de setembre i els diumenges d’octubre i novembre. L’objectiu és donar més espai a les persones per a la pràctica d’esport d’una manera segura i amb la distància interpersonal adient, davant de l’amenaça de contagi per la COVID-19. D’aquesta forma, a més de fomentar hàbits saludables, s’afavoreix la connexió amb la zona natural i la costa del municipi en aquests moments.

20200531 10

El primer tancament de la carretera, que es farà aquest diumenge, 27 de setembre, de 9 a 14 hores, des del pont sobre l’autopista C-32 (al costat de Viladecans The Style Outlets) fins a la rotonda de sortida de la C-31, coincidirà amb l’últim dia de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El tall a la circulació de vehicles facilitarà a la població no només mantenir el distanciament social necessari, sinó també apropar-se amb seguretat fins al parc del Delta. Per altra banda, aquests talls, que estaran degudament senyalitzats i amb la presència de la Policia Local, no impediran la circulació de cotxes per la carretera B-204 cap a la B-210 en el tram de la rotonda en ambdós sentits, cap a Gavà i cap a Sant Boi. Aquesta iniciativa per al foment de l’esport en seguretat i sense patir pels cotxes va tenir un antecedent en el període d’Estat d’Alarma els dies 31 de maig i 7 de juny.

camídelmar

La fundació viladecanenca Sigea també ha preparat per a tots aquests diumenges dues activitats que fomenten la mobilitat sostenible i amb zero emissions: un itinerari en bicicleta i una passejada en carro de cavall.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix