Castelldefels es queda sense Castanyada, Halloween i... Cavalcada de Reis

Imprimeix

Una decisió de l’Ajuntament motivada per l’actual situació de crisi sanitària motivada per possibles rebrots de la COVID-19 al municipi

L'Ajuntament de Castelldefels ha decidit suspendre totes les celebracions d'actes de gran format a l'espai públic de la ciutat fins a principis de l'any vinent, inclosa la Cavalcada de Reis. Una decisió motivada per l’actual situació de crisi sanitària motivada per possibles rebrots de la COVID-19 al municipi. Una mesura que també provoca la cancel·lació de tots els actes i jornades municipals fins a principis d’any. Entre aquestes cancel·lacions destaquen, a més de la Cavalcada, la Festa Major d'Hivern amb la fira medieval Castrum Fidelis i la Castanyada-Halloween.

fira medieval castrum fidelis de castelldefels

castanyada halloween el valles puntvalles big

El consistori ha procedit a prendre aquesta decisió un cop analitzades i deliberades les dades, informes i propostes aportades per les diferents àrees de l'Ajuntament. Com s'ha anat fent des del principi de la pandèmia, s'apostarà per la celebració on-line i l'oferta de propostes virtuals i telemàtiques.

Redacció / Fotos: Arxiu