Comença el curs a l’escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

El centre educatiu baixllobregatí va haver de fer una quarantena preventiva de bona part dels professors

L'escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts, una de les dues de Catalunya que no va començar el curs escolar el 14 de setembre perquè el centre va haver de guardar una quarantena preventiva de bona part dels professors per un positiu d’un dels seus docents, ha tornat a l’activitat obrint avui les seves portes tres dies més tard de l’inici del curs escolar.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que ha mantingut contacte constant amb els Serveis Territorials del Baix Llobregat de la Generalitat, va acceptar obrir les portes el 17 de setembre al centre afectat. La resta de centres docents de la ciutat van obrir amb normalitat.

Captura de pantalla 2020 09 17 a las 10.45.05

Garantir les beques menjador

El  més enllà del trasbals provocat a les famílies pels temes de conciliació, també hi havia la inquietud de part de la comunitat per les beques menjador. A proposta de l'Ajuntament i amb coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, finalment la Generalitat facilitarà els àpats a aquest alumnat. Les beques menjador es concedeixen a infants en risc de vulnerabilitat.

La regidora d’Educació, Patrícia Higueras ha explicat que "la prioritat de l’equip de govern és garantir la igualtat d’oportunitats i vetllar pel benestar del conjunt del veïnat, especialment de les famílies vulnerables. Els infants beneficiaris de les beques menjador han de poder accedir als ajuts encara que els centres no estiguin oberts."

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Sant Vicenç dels Horts