Salut prorroga les restriccions a deu municipis del Baix Llobregat

Imprimeix

S'amplien 15 dies més les mesures contra la COVID-19, com la prohibició de fer reunions de més de deu persones, la limitació del 50% de bars i restaurants, entre altres

El Departament de Salut  ha decidit prorrogar quinze dies més les restriccions contra la COVID-19 a Barcelona i diversos municipis més de l'àrea metropolitana, entre els quals hi ha deu del Baix Llobregat (Viladecans, El Prat, Sant Joan Despí, Sant Boi, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues, Sant Feliu, Castelldefels i Gavà).

mascaretes carrre baix

Les mesures establertes fa dues setmanes, acabàvem inicialment avui, i recomanen limitar la mobilitat i els contactes als estrictament imprescindibles. Es mantenen, per tant, la prohibició de fer reunions de més de deu persones i la limitació del 50% d'aforament en bars i restaurants, tant a les terrasses com a l'interior dels locals, entre altres mesures. Les activitats culturals i esportives es limiten al 50% de l'aforament i a les cerimònies religioses, al 30%. A més de les restriccions impulsades directament pel govern català, també està prohibit fumar al carrer si no es pot garantir la distància de seguretat.

Eh3l XyWkAAgRTD

Aquestes són les mesures per reduir l’activitat social i l’oci, entre les quals hi ha prohibicions i recomanacions:

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Arxius