Reconeixement als que han lluitat contra la COVID-19 a Molins de Rei

Imprimeix

A l’acte hi van participar unes seixanta persones d’entitats, sector sanitari, societat civil, representants del consistori, i associacions de veïns

El Parc de la Mariona de Molins de Rei va ser escenari de l’acte d’agraïment i reconeixement als voluntaris, als treballadors del sector salut i als servidors públics que han lluitat contra el coronavirus. Un acte, conduït per Mònica Usart, que va ser tancat al públic per garantir els protocols de distància de seguretat i amb un programa format amb artistes locals, per reconèixer als guardonats la seva important tasca durant els moments més durs de la pandèmia de la COVID-19.

Captura de pantalla 2020 09 14 a las 16.29.40

L’obertura de l’acte va anar a càrrec de Gorka Garay & String Quartet, així com el moment de record i el tancament. Per altra banda, la lectura musicada va anar a càrrec de Lluís Posada i Miquel Bofill, com també el tancament. Els parlaments es varen dividir en tres blocs: el reconeixement als grups de voluntaris i voluntàries; el reconeixement als treballadors i treballadores del sector salut, i el reconeixement als servidors i servidores públics.

Captura de pantalla 2020 09 14 a las 16.31.13

L’alcalde, Xavi Paz, va pronunciar un parlament institucional i va tenir unes paraules pels “molinencs i molinenques, que malauradament, ens han deixat durant aquesta pandèmia. Veïns i veïnes molt estimats a qui la covid-19 no ens ha permès dir adéu”. Alhora, va destacar “la important tasca de tots els col·lectius que han estat en primera línia o han col·laborat durant aquesta pandèmia”.

Els guardonats han estat ADF Puigmadrona-Olorda, les Cosidores de Mascaretes, la Creu Roja, els Makers MdR, Protecció Civil, la Xarxa de suport MdR, el CAP la Granja, la Clínica de Molins de Rei, la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i, finalment, als i les treballadores municipals.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei