Ajudes als joves de Sant Joan Despí que cursin estudis superiors

Imprimeix

El pla de recuperació econòmica i social destina 120.000 euros en ajudes per a l'adquisició d'abonaments de transport o a la compra d'una bicicleta o patinet elèctric

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert una línia de subvencions adreçada als joves de la ciutat que cursin estudis superiors per facilitar els seus desplaçaments, tot promovent la seva formació i, alhora, afavorint la mobilitat sostenible. Els ajuts es destinen a l'adquisició d'abonaments de transport o a la compra d'una bicicleta o patinet elèctrics.

Es poden acollir a aquestes subvencions els joves empadronats al municipi baixllobregatí que tinguin fins a 25 anys i que estiguin matriculats en cicles formatius de grau superior o en estudis universitaris aquest curs 2020-2021. Queden excloses les persones matriculades a postgraus i màsters.

EhkT3lhXkAY7mOX

D'una banda, els joves poden optar al lliurament de títols de transport públic que cobreixin els des- plaçaments dels dos últims trimestres del curs acadèmic (gener-juny 2021). D'una altra banda, s'ofe- reix un ajut econòmic per a la compra d'una bicicleta o d'un patinet elèctrics. L'import màxim de la subvenció serà del 75% del cost del vehicle, amb un import màxim subvencionable de 200 euros.

El termini per presentar les sol·licituds s'obre el 14 de setembre i finalitza el 15 d'octubre de 2020. Aquesta actuació, dotada amb 120.000 euros, forma part del Pla Reiniciem Sant Joan Despí de reacti- vació social i econòmica de la ciutat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí-Arxiu