Perillen els sembrats dels camps agrícoles de Gavà per la pluja

Els intensos xàfecs dels darrers dies ha anegat molts terrenys a tocar de la riera dels Canyars

Els pagesos de Gavà es mostren molt preocupats perquè la situació de pluja intensa i persistent dels darrers dies està perjudicant els seus conreus. Una situació que ha deixat impracticable els camps a tocar de la riera dels Canyars i posa en perill els sembrats.

Segons Josep Panella, president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, les corredores poden donar abast i des de dilluns ja van posar a funcionar el cargol d’arquímedes a funcionar sense pausa, el cert és que si no para sí que hi poden haver problemes”. A més, en declaracions a elbruguersdigital.cat considera que “alguns camps ja experimenten acumulacions importants d’aigua” i “els que estan situats a tocar de la riera dels Canyars, que baixa plena i bruta, el seu accés és impracticable”.

CAMP 23 090920

Panyella també es mostra preocupat pels sembrats i precisa que “ara estàvem plantant calçots i aquet excés d’aigua el pot podrir. D’altra banda, si encara no s’havia procedit, això obligarà a endarrerir-ho i, per tant, la collita també es retardarà”. El president expressa el “profund descontent del sector per la greu situació que pateixen els conreus a la part baixa del Parc Agrari cada vegada que plou” i recorda que “fa molt temps que denunciem el problema d’inundacions per manca d’infraestructures i veiem, amb impotència, que no es posen solucions.”

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix