Suspesos els actes lúdics, festius i institucionals a Cornellà

Imprimeix

L’Ajuntament els ajorna fins el 31 de desembre per la crisi sanitària pel coronavirus

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha cedit, mitjançant un Decret d’Alcaldia, ampliar la pròrroga de les limitacions fixades el mes de juny, per les quals no es poden realitzar actes institucionals públics, ni autoritzar i cooperar amb actes, festes i concentracions privades a l’espai públic, o a les instal·lacions municipals, incloses les festes majors dels barris. La limitació s'ha ampliat fins al 31 de desembre.

CC 11set1714

Les activitats socials a la via o espais públics s'han de desenvolupar en grups reduïts de familiars o amics, evitant les aglomeracions de gent, per la qual cosa aquest tipus de celebracions comunitàries no és viable en les circumstàncies actuals. Segons fonts municipals, el nombre de casos de la malaltia COVID-19 continua sent elevat des del repunt de finals de juliol i fa necessari mantenir vigents certes restriccions pel que fa a la mobilitat i les activitats lúdiques i socials, en especial a l'àrea metropolitana de Barcelona.

El consistori baixllobregatí demana que la població sigui especialment responsable durant aquesta situació i que respecti totes les mesures, ja que per a poder tornar com més aviat possible a la nova normalitat és fonamental actuar amb civisme i amb l'estricte compliment de les mesures higièniques i de seguretat.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Cornellà