Torna l’activitat a les instal·lacions esportives de Can Torelló de Gavà

Imprimeix

Ho fan després de sis mesos de no poder fer-ho per la crisi sanitària del coronavirus i la possible contaminació al subsòl

“Els informes determinen, amb la corroboració de l’Agència Catalana de Residus, que es pot fer servir pràcticament tota la instal·lació a excepció de la zona d’esbarjo, la zona recreativa, i les oficines i el bar”, explica Raquel Sánchez. L’alcaldessa de Gavà va poder visitar les instal·lacions de Can Torrelló en el dia de la seva reobertura després de sis mesos sense cap activitat. Primer va ser la crisi sanitària del coronavirus i, posteriorment, la possible contaminació al subsòl. Els sondejos han determinat que sí es podien utilitzar les pistes a l’aire lliure, ja que la contaminació es concentrava en uns determinats punts, i es va decidir tornar a obrir les instal·lacions.

entrada can torello 2 020620

Així doncs, des d’ahir ja és una realitat la reobertura de la instal·lació esportiva gavanenca. Sánchez ha posat en valor aquests informes, ja que “no només garanteixen el funcionament actual, sinó també el projecte futur que tenim de cara al desenvolupament de la ciutat esportiva de Can Torelló, en aquest sentit aquests informes també ens feien falta”. L’alcaldessa ha volgut també “transmetre un missatge de tranquil·litat i també de certa alegria perquè hem estat uns mesos en els que sabem que aquest tancament ha provocat neguit i incertesa a les entitats, als jugadors, i als pares i les mares, però era important tenir totes les garanties i ara ja les tenim.”

Redacció / Fotos: Aj. Gavà