L'Ajuntament de Castelldefels, acusació particular en l’agressió del metge

Imprimeix

El seu autor ja ha estat identificat per la Policia Local i els Mossos d'Esquadra han instruït diligències per un presumpte delicte de lesions

L'Ajuntament de Castelldefels ha anunciat que es personarà com a acusació particular en el cas de l'agressió a un metge del Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) El Castell, el 30 d'agost passat.

 noticies txt 14853 not fotografia

En aquesta direcció, l'alcalde accidental de Castelldefels, Jordi Maresma, ha manifestat que “des de l'Ajuntament rebutgem i condemnem qualsevol mena d'agressió i estem al costat del personal sanitari. Per això ens personarem com a acusació particular en aquest cas”. La Policia Local de Castelldefels ha identificat l'autor de l'agressió, i els Mossos d'Esquadra han instruït diligències per un presumpte delicte de lesions.

Sense mascareta

L'autor de l'agressió és un jove que es trobava a la sala d'espera del centre en companyia d'un altre familiar mentre atenien el seu pare, diagnosticat de pneumònia i que havia donat positiu en COVID-19.

agredit castefa

Quan el metge va sortir a informar-los, va veure que el fill no duia mascareta i li va demanar que se la posés. Al moment d'advertir-lo per segona vegada i recriminar la seva actitud és quan el jove va agredir el metge, qui després va denunciar els fets davant els Mossos d'Esquadra.

Redacció / Fotos: Arxiu