Nous radars a Castelldefels per controlar el trànsit al municipi

Imprimeix
Els nous dispositius es troben a l'avinguda Constitució, a l'altura de barri de Bellamar; a l'avinguda del Canal Olímpic i en dos trams del passeig Marítim
Com a resultat de les propostes presentades per la ciutadania en els pressupostos participatius de l'any 2018, l'Ajuntament de Castelldefels ha instal·lat diversos radars de control de velocitat per regular el trànsit del municipi baixllobregatí. 
radar canal 1 1024x576

Els punts on es decideix instal·lar els dispositius de control de velocitat són l'Av. Constitució a l'altura de barri de Bellamar; a l'avinguda de Canal Olímpic i en dos trams del passeig Marítim. Es tracta de les vies on la Policia Local ha detectat que s'han produït els accidents de circulació més greus i on s'acumulen el major nombre d'infraccions per excés de velocitat.

radar paseo maritimo 2 1024x576

Actuacions prèvies 

Paral·lelament durant aquests anys s'ha anat treballant sobre les vies esmentades modificant la seva infraestructura. Així, s'han elevat passos de vianants, s'han ampliat el nombre de rotondes i fins i tot s'han instal·lat semàfors de vianants. Al passeig Marítim s'ha limitat la velocitat, s'ha reforçat la pintura viària i s'han fet actuacions per ampliar el camp visual dels passos de vianants. A l'avinguda Constitució s'han reforçat els controls de radar i s'ha estandaritzat la velocitat màxima ja que hi havia diferents trams amb diferents velocitats. També s'han col·locat radars pedagògics que indiquen únicament la velocitat de circulació, no la denuncien.

Redacció / Fotos: Castelldefels.news