Afectacions al Baix Llobregat per obres del servei de Rodalies

Imprimeix

Entre les línies afectades figura l’R2 Sud, que passa pel Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels

Durant els caps de setmana del mes d'agost, a causa de les obres de reconfiguració de les vies de l'estació de Sants executades per Adif, es produeixen afectacions en la circulació de diversos trens de les línies de Rodalies. 

 noticies txt 14826 not fotografia

22-23 d'agost

Durant aquest cap de setmana, es tanca la circulació de trens pel túnel de Barcelona Sants a plaça de Catalunya el que comporta modificar el recorregut habitual dels trens de Rodalies. La línia R2 Sud ho farà fins a l'estació de Sants, per tant els viatgers de Barcelona Estació de França disposen de la línia L4 de Metro mentre que els usuaris de l'estació de Passeig de Gràcia podran dirigir-se amb les línies L3 o L5 de Metro o R2 Nord de Rodalies.

29-30 agost

Durant aquest cap de setmana, es tanca la circulació de trens pel túnel de Passeig de Gràcia pel que tan sols queda operatiu el túnel de plaça de Catalunya. La línia R2 Sud tindrà com a origen i final l'estació de Sants, per tant els viatgers de Passeig de Gràcia podran desplaçar-se amb les línies L3 o L5 i els de Barcelona Estació de França disposen de la línia L4 de Metro.

foto 3235886 1 630x630

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro.

Aquestes actuacions de millora poden comportar canvis en les vies d'estacionament dels serveis de Rodalies de Catalunya a Barcelona Sants i El Clot-Aragó. Per aquest motiu, Adif i Renfe intensificaran la informació als clients a través de megafonia, pantalles i teleindicadors a les estacions.

Redacció / Fotos: RENFE