Prorrogades quinze dies les mesures especials a 16 municipis metropolitans

Es recomana no sortir de casa i es restringeixen les trobades socials i familiars a 10 persones

 

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat aquest dilluns 17 d'agost la pròrroga per a quinze dies de les mesures especials per evitar un rebrot de la COVID.-19 a setze municipis metropolitans. 
EfdYZ7sWoAE ri Recomanació de no sortir del domicili si no és imprescindible. La resolució, vigent des de mitjan juliol, recomana no sortir del domicili si no és per anar a treballar, a centres sanitaris, a comerços i trobades amb condicions, fer tràmits oficials i altres causes de força major.
- Aforament limitat a comerços. En les activitats d'hostaleria i restauració es limita l'aforament a l'interior dels establiments al 50% de l'autoritzat i el consum s'ha de realitzar sempre en taula. A les terrasses l'aforament és el resultant d'aplicar una distància de 2 metres entre taules o grups de taules.
-Prohibides reunions de més de 10 persones tant en l'àmbit públic com privat.
Redacció / Fotos: Arxiu
Redacció / Foto:Aj. Esplugues
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix