Bombers amb Causa col·labora amb la campanya solidària del Parc Sanitari

La iniciativa solidària bat rècords i es destinarà a finançar diversos projectes relacionats amb la investigació en malalties infantils, l'atenció a infants en risc d'exclusió atesos als centres de Sant Joan de Déu i projectes relacionats amb la COVID-19
Enguany, el projecte Bombers amb Causa arriba a la seva novena edició i ho fa donant suport a la campanya solidària engegada fa una mesos pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, mitjançant una aportació econòmica de 7.882 euros, que anirà destinada a les famílies amb infants que estan patint les conseqüències de la crisi sanitària i social que estem vivint.
Amb el lema "No ho podem permetre. Esperes o actues" el Parc Sanitari Sant Joan de Déu es va fixar l'objectiu d'ajudar a 100 famílies de la Xarxa de Salut Mental, amb infants al seu càrrec, que es trobaven en una situació molt vulnerable i que no podien fer front a les seves necessitats bàsiques d'alimentació i d'higiene.
bombes caus 1
L'aturada de gran part de l'activitat econòmica i el confinament imposat com a mesura de seguretat per evitar l'evolució de la pandèmia, ha provocat que molts nuclis familiars s'hagin quedat en una situació molt difícil i, fins i tot, alguns dels seus membres hagin vist agreujada la seva salut. És per aquest motiu, que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va posar en marxa la campanya solidària amb el repte d'ajudar temporalment aquestes famílies a sortir d'aquesta situació sobrevinguda, amb l'objectiu que a curt termini puguin tornar a vincular-se a un recurs ordinari del seu territori de referència.
El suport de Bombers amb Causa se suma a altres aportacions solidàries que des de l'inici de la campanya s'han anat rebent per part d'empreses, entitats i ciutadania, i que es tradueixen en productes de primera necessitat que l'equip de voluntaris i voluntàries s'encarrega de repartir als domicilis de les famílies que tenen més urgència en localitats com Barcelona, Castelldefels, Viladecans o Gavà.

bombers causa 2

Encara sou a temps de posar el vostre granet de sorra en aquesta iniciativa solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Per fer-ho, només cal que seguiu aquest enllaç: https://www.pssjd.org/solidaritat/campanya-esperes-o-actues, on hi trobareu tota la informació de la campanya i on podreu fer la vostra aportació econòmica.

Bombers amb Causa aconsegueix una recaptació rècord. El projecte Bombers amb causa, impulsat pels Bombers de la  Generalitat i l'Obra Social de Sant Joan de Déu en col.laboració amb els Bombers de Barcelona, els Bombers d'Andorra i els Pompièrs d'Aran ha batut rècord de recaptació amb 108.326€, la xifra més alta en tots els anys del projecte. Aquests fons es destinaran a finançar programes de recerca en malalties infantils i d'atenció a la infància en risc d'exclusió social.

La recaptació d'aquesta edició és fruit de les aportacions de la venda del calendari solidari i d'altres iniciatives, com la cursa Vertical de Montserrat i la FestaVal d'Esparreguera, així com la cursa Neandertal.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix