L’Associació per la Salut Mental Baix Llobregat Nord busca finançament

Imprimeix

Enceta un nou servei d’atenció psicològica post-COVID-19 que podrà beneficiar un mínim de vint-i-cinc persones així com “a les seves famílies, sistema sanitari i la comunitat”

A conseqüència de la pàndèmia de la COVID-19, els suports psicològics són més necessaris que mai i l’Associació per la Salut Mental Baix Llobregat Nord, ubicada a Martorell i declarada Associació d’Utilitat Pública, reforça aquesta temporada el seu servei d’acompanyament psicològic que duu a terme de fa cinc anys i l’obre a la participació comunitària per a obtenir finançament.

Captura de pantalla 2020 07 29 a las 13.03.53

Salut Mental Baix Llobregat Nord convida a tothom a veure els impactes que pot generar aquest nou projecte anomenat “Al teu costat, servei d’atenció psicològica post-COVID-19 al Baix Llobregat’ i a participar activament d’ell mitjançant la campanya que just enceta amb Kunectors, Impact Partners, consultora social, per trobar partners i aliances de valor pel territori.

Aquest servei personalitzat és una invitació a cuidar-se, explorar emocions i pensaments, construir nous camins, acceptar i connectar amb el que sentim i s’ofereix a les persones amb alguna problemàtica de salut mental i a les seves famílies del Baix Llobregat Nord.

Captura de pantalla 2020 07 29 a las 13.04.54

El projecte va néixer de la necessitat d’aquestes persones afectades de rebre un tractament psicològic per complementar el tractament farmacològic,  que des de la xarxa pública de salut mental se’ls estava oferint.

Les sessions oferiran un espai d’acollida, d’escolta, de diàleg, de comprensió, de confiança, que a través de reflexions i tècniques (com el Mindfulness) i diversos exercicis personalitzats dels quals es podran beneficiar un mínim de 25 persones a partir d’aquest agost.

Els impactes que té aquest projecte no recauen sols en benefici de les persones usuàries del servei, també ho fan en les seves famílies, el sistema sanitari i la comunitat del Baix Llobregat.

CONSULTA DEL PROJECTE (clica aquí) 

Redacció / Fotos: Associació per la Salut Mental Baix Llobregat Nord