Vilamarina convida a la ciutadania a donar sang

El centre comercial viladecanenc ofereix les seves zones comunes per a col·laborar en aquesta iniciativa solidària impulsada pel Banc de Sang i Teixits

El Centre Comercial Vilamarina, propietat de MERLIN Properties, rebrà aquest dijous 30 de juliol, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, a donants de sang del Baix Llobregat. Aquests dies, el Banc de Sang i Teixits està fent una crida a la ciutadania per a mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per a afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

“Des del CC Vilamarina animem a tots els ciutadans a traslladar la força amb la qual sortim als balcons fa unes setmanes, per a convertir-ho en orgull d'haver pogut ajudar a persones que ho necessiten. Esperem el nombre més gran possible de donants el pròxim 30 de juliol, en el nostre centre comercial” assenyala Àlex Miernau, gerent del centre comercial.

images donacio .sang vila

Segons el propi Banc de Sang i Teixits, una de cada cinc persones necessitarem sang o derivats de la sang al llarg de la vida. Una altra dada interessant és que, durant l'Estat d'Alarma, més de 53.000 persones han donat sang i que el 15% de les transfusions realitzades han estat destinades a tractar pacients amb COVID-19. Aquestes dades no fan més que confirmar la importància que té mantenir les donacions regularment, un fet tan senzill i que ajuda a salvar vides a tot el món.

Vilamarina i el Banc de Sang i Teixits, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, seguiran les mesures de prevenció i seguretat per a garantir la seguretat dels donants. Entre altres mesures, els donants disposaran de gel esterilitzant en arribar a l'espai, els bolígrafs seran d'un sol ús per a emplenar el qüestionari i hauran de mantenir una distància de seguretat entre persones. Vilamarina convidarà a tots els donants, com a mostra d'agraïment, a desdejunar o berenar a Enrique Tomas, Subway o Paddy’s.

unnamed donacio sang 2

Com en altres ocasions, Vilamarina cedeix el seu espai per a realitzar donacions de sang. Aquesta iniciativa solidària se suma a altres accions dins del Pla RSC per COVID-19 que el centre ha dut a terme durant els últims mesos, col·laborant amb la donació de tres tones d'aliments, tauletes i material educatiu a Creu Roja Viladecans i lliurant material per a sanitaris i de seguretat a l'Hospital de Viladecans i Fundació Ciutat de Viladecans.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix