Denuncien l'augment del temps d’espera i l’alta ocupació als autobusos Mohn

Imprimeix

Segons CCOO, un conductor va donar positiu de COVID-19 i el comitè d’empresa sol·licita a l’empresa la realització de test PCR a tota la plantilla

Segons informa la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya, el personal conductor d’Autobusos Mohn (empresa de transport de viatgers que presta servei a l’Hospitalet de Llobregat, Gavà i Castelldefels, entre altres municipis del Baix Llobregat Sud) està patint episodis de violència ocupacional degut a la manca d’espai suficient en els vehicles. A més a més, en els darrers dies un conductor ha donat positiu de COVID-19 per no poder complir amb les distàncies de seguretat que marca el protocol.

huelga autobuses mohn

Per a CCOO, aquesta mesura hauria de tornar a ser valorada per l’administració i pels ajuntaments afectats, sobretot els de la línia de platja, i més davant la perspectiva de rebrots de coronavirus a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Tot i la reducció de mobilitat, són molts els desplaçaments que hi ha en aquests municipis, i s’ha de procurar donar el màxim de seguretat a les persones usuàries i treballadores.

20181110233652 befd56e1 xl

Per la seva part, el comitè d’empresa d’Autobusos Mohn ja ha sol·licitat a la direcció patronal la realització de tests PCR per a tota la plantilla que aquests dies es troba prestant servei sense les mesures de seguretat adients.

CCOO fa una crida als ajuntaments afectats perquè revisin les mesures establertes per l’administració de l’AMB i es recuperi com més aviat possible la freqüència d’autobusos per evitar acumulacions de passatgers a les parades i als vehicles.

Redacció / Fotos: Mohn-Arxiu