Demà tornarà a estar operativa la Terminal T2 de L'Aeroport d'El Prat

Imprimeix

AENA ha recordat que només podran accedir a la terminal les persones amb reserva o targeta d'embargament o alguna causa justificada, com els acompanyants de menors

L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat tornarà a posar en funcionament la Terminal T2 a partir d’aquest divendres 24 de juliol. Precisament, una setmana abans del previst, per tal "adaptar-se" a la situació operativa, facilitar la distància de seguretat i evitar aglomeracions a les instal·lacions.

D'aquesta manera, la instal·lació aeroportuària tornarà a tenir operatives les terminals T1, T2A i T2B i recuperarà el servei gratuït de llançadores entre les dues terminals de l'aeroport. Ryanair, EasyJet, Wizz Air, Transavia, Air Baltic, Air Moldova, Pegasus Airlines i Volotea començaran a operar des de la terminal T2B, mentre que la resta de companyies aèries continuaran operant per la Terminal T1.

asientos t2

Tots els passatgers de la Terminal T2 hauran d'accedir a les instal·lacions a través de les portes situades als extrems de la Terminal T2B. L'accés a les portes d'embarcament es farà únicament a través del control de seguretat d'aquesta zona. Així mateix, AENA ha recordat que només podran accedir a la terminal les persones amb reserva o targeta d'embargament o alguna causa justificada, com els acompanyants de menors.

terminal b 4 732x400

A mitjans de juny, la directora de l'aeroport, Sonia Corrochano, va avançar la previsió de tornar a obrir la T2 a partir de l'1 d'agost, després que la caiguda dràstica de vols obligués a tancar-la. A causa de la crisi del coronavirus, hi van deixar d'operar, entre d'altres, Ryanair, Norwegian i EasyJet. La reobertura de la Terminal T2, per tant, es donarà una setmana abans del previst.

Redacció / Fotos: Tourinews-Arxiu