El Banc de Sang crida a Sant Boi de Llobregat per realitzar donacions

L’Olivera acollirà un espai els propers dies 20 i 21 de juliol de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores

Sant Boi de Llobregat s’ha sumat a una campanya especial que promou el Banc de Sang de Catalunya aquests dies d’emergència sanitària perquè a ningú li falti sang, que continua sent necessària durant l’epidèmia de coronavirus pes a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. Així, dilluns 20 i dimarts 21 de juliol, l’Olivera (plaça Montserrat Roig, 1) compatarà amb un espai de donació de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Ec33kZkXkAAE9cZ

Totes aquelles persones que volen donar sang han de fer la reserva d’hora a través del web donarsang.gencat.cat. Amb la reserva s’eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang.

Ebq34y XgAEO q9

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

EdR26HTWkAAIkly

Nova eina

A més s’ha creat una nova eina anomenada Multiplicador de Donats, que permet personalitzar la campanya a l’hora de fer-ne difusió des d’una entitat, per exemple. L’adreça és https://www.donarsang.gencat.cat/multiplicat/. “El nostre objectiu és arribar a dilluns i dimarts a Sant Boi amb tots els espais plens, i el repte seria que cada entitat, amb el seu enllaç, aconsegueixi que 10 persones s'apuntin per reservar i donar sang. I, si pel que sigui no es pot donar sang, també es pot ajudar moltíssim fent difusió de la campanya a través de xarxes socials o per whatsapp, amb els amics i familiars”, explica Anna Pérez, del Banc de Sang i Teixits.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix