El Procicat aprova aplicar mesures contra la COVID-19 a Sant Feliu

Recomana no sortir de casa si no és imprescindible, prohibeix les reunions de més de deu persones, limita l’aforament de bars i restaurants al 50% i tanca cinemes, teatres, locals d'oci nocturn i gimnasos

El comitè tècnic del Procicat ha aprovat avui aplicar mesures per contenir els brots epidèmics de la COVID-19 als municipis de Figueres i Vilafant i a Sant Feliu de Llobregat. D’aquesta manera, la Generalitat atén la petició de la Junta de Portaveus santfeliuenca que van reclamar incloure el municipi entre les localitats que s’han adoptat mesures especials per frenar la transmissió del virus.

EdC 2SXgAIJipJ

Les mesures inclouen la prohibició de fer reunions de més de deu persones, tant en l’àmbit públic com en el privat. Aquesta prohibició inclou casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres. També es recomana a la població no sortir de casa si no és per realitzar activitats essencials, com ara rebre assistència sanitària, desplaçar-se a la feina o per comprar productes de primera necessitat, com els d’alimentació. Pel que fa a la resta de comerços, es recomana que es controli l’accés. A més, tots els establiments hauran d’incrementar les mesures de precaució i higiene a l’interior dels locals.

EbXJss XsAEFwW4

En l’àmbit de la restauració, es permetrà l’obertura de bars i restaurants amb l’aforament a l’interior limitat al 50%, sense possibilitat del consum en barra i a les terrasses hi haurà d’haver dos metres entre les taules.

EcBg 6hXkAACS8y

El Procicat també suspèn l’obertura d’equipaments culturals, d’establiments on es desenvolupen espectacles públics, com ara teatres, cinemes i esdeveniments esportius, activitats lúdiques, recreatives, parcs d’atraccions i parcs recreatius infantils en recintes tancats, activitats esportives, com ara gimnasos, i dels locals i establiments d’oci nocturn, com ara sales de festa i discoteques, i qualsevol altre que impliqui una interacció d’un nombre important de persones. No obstant això, aquells espectacles culturals que via ajuntament demanin autoritzacio al Procicat i compleixin les mesures de seguretat estaran autoritzats.

Ea5DSXRXYAI2 Iz

Les biblioteques i els museus podran romandre oberts i es mantindran els casals i les colònies d’estiu. Finalment, es prohibeixen les visites a les residències de gent gran.

Aquestes mesures queden recollides en una resolució que es publicarà al DOGC i entraran en vigor un cop les validi l’autoritat judicial. Inicialment tindran una durada de quinze dies, un termini que es pot modificar en funció de l’evolució de la pandèmia.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix