Esplugues pren mesures preventives davant els brots de coronavirus

Es tanquen pistes esportives a l’aire lliure i dels accessos al Parc dels Torrents, controls d’aforament als mercats ambulants entre altres

El comitè d’emergències de l’Ajuntament d’Esplugues ha acordat diverses mesures preventives per evitar que el municipi es produeixin contagis davant els rebrots del coronavirus que s’han produït a diverses ciutats de Catalunya.

EbVwF97WAAEEbDj

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha reiterat que el virus no ha marxat; malauradament segueix actiu; cal que la ciutadania sigui conscient que, si no volem tornar enrere, hem de tenir la màxima prevenció, fer cas de les normes sanitàries i complir amb tot i en tot moment". Pilar Díaz ha volgut adreçar unes paraules especialment al jovent tot dient que “han de pensar en les persones grans que tenen al seu costat, a la família, al barri, entre les amistats, perquè un jove pot ser asimptomàtic però pot fer entrar el virus a la família i contagiar el pare, la mare, l’avi o l’àvia. La salut és cosa de tots i totes.”

D’entre les principals mesures acordades que es posaran en marxa a partir d'avui dimarts 14 de juliol destaquen:

- Tancament de les pistes esportives a l’aire lliure per evitar el contacte físic i facilitar que es respecti la distància de seguretat mínima entre persones d’1,5 metres.

EbG8Zd WkAQr0Y1

- Als mercats ambulants, es realitzarà control d’aforament per garantir que no hi hagi aglomeracions i es prendrà la temperatura als accessos per garantir que no hi hagi cap persona assistent que tingui febre.

image preview

- Tancament dels accessos al Parc dels Torrents, cada dia a partir de les 21h i fins a les 8 h del matí del dia següent.

EczciWzWoAE9YhJ

- Vigilància policial i controls de seguretat a tot el municipi, amb especial atenció a les terrasses de bars i restaurants perquè es compleixin els aforaments i la distància de seguretat entre persones (taules i cadires).

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix