Dispositiu policial a Esplugues per prevenir robatoris a l’estiu

Imprimeix

Policia Local i Mossos d’Esquadra han iniciat una campanya per vetllar contra els delictes de patrimoni (domicilis, comerços i empreses)

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra d’Esplugues de Llobregat intentaran que el municipi estigui més protegit contra els delictes de patrimoni durant l’estiu. Els dos cossos policials han engegat una campanya orientada especialment a prevenir els robatoris, amb una especial atenció en els d’interior de domicili, empreses o establiments comercials.

Eczaq 2WkAAgkLl

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha destacat la bona tasca policial i l’esforç de la ciutadania i de tots els cossos de seguretat per aconseguir que Esplugues sigui una ciutat segura. Ha destacat, a més, que aquest dispositiu policial té com a objectiu reforçar la presència policial als nostres barris perquè els nostres veïns i veïnes visquin l’estiu amb la màxima tranquil·litat.”

El conjunt d'actuacions previstes inclou controls conjunts  a llocs estratègics, que puntualment tindran el reforç d’unitats dels Mossos d'Esquadra adscrites a la Comissaria de la Regió Policial Metropolitana Sud. D'aquesta manera, es vol incrementar l'eficàcia de les actuacions policials, i incrementar un efecte de dissuasió preventiva.

Eczaq SX0AA4tNk

D’altra banda, es fan patrulles mixtes a peu per les zones de major concurrència de la ciutadania o d'interès policial. Un dels objectius prioritaris és preservar la seguretat garantint l'acompliment de les mesures de prevenció sanitàries vigents per la COVID-19 i preservar la salut individual i col·lectiva.

Redacció / Foto: Aj. Esplugues de Llobregat