Dispositiu policial a Esplugues per prevenir robatoris a l’estiu

Policia Local i Mossos d’Esquadra han iniciat una campanya per vetllar contra els delictes de patrimoni (domicilis, comerços i empreses)

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra d’Esplugues de Llobregat intentaran que el municipi estigui més protegit contra els delictes de patrimoni durant l’estiu. Els dos cossos policials han engegat una campanya orientada especialment a prevenir els robatoris, amb una especial atenció en els d’interior de domicili, empreses o establiments comercials.

Eczaq 2WkAAgkLl

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha destacat la bona tasca policial i l’esforç de la ciutadania i de tots els cossos de seguretat per aconseguir que Esplugues sigui una ciutat segura. Ha destacat, a més, que aquest dispositiu policial té com a objectiu reforçar la presència policial als nostres barris perquè els nostres veïns i veïnes visquin l’estiu amb la màxima tranquil·litat.”

El conjunt d'actuacions previstes inclou controls conjunts  a llocs estratègics, que puntualment tindran el reforç d’unitats dels Mossos d'Esquadra adscrites a la Comissaria de la Regió Policial Metropolitana Sud. D'aquesta manera, es vol incrementar l'eficàcia de les actuacions policials, i incrementar un efecte de dissuasió preventiva.

Eczaq SX0AA4tNk

D’altra banda, es fan patrulles mixtes a peu per les zones de major concurrència de la ciutadania o d'interès policial. Un dels objectius prioritaris és preservar la seguretat garantint l'acompliment de les mesures de prevenció sanitàries vigents per la COVID-19 i preservar la salut individual i col·lectiva.

Redacció / Foto: Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix