Llum verda per l’obertura d’un vial a la zona oest de Cornellà

Imprimeix

El projecte, que connectarà la carretera d’Esplugues amb el carrer Sevilla, permetrà obtenir espais lliures i configurar l’ordenació de les zones destinades a usos residencials, comercials i oficines

La Comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona ha informat favorablement sobre el Pla de millora urbana Plàsmica (PMU2), de Cornellà de Llobregat. L’objectiu és desenvolupar el planejament vigent per a possibilitar l’obertura d’un vial que connecti la carretera d’Esplugues i el carrer de Sevilla, obtenir espais lliures i configurar l’ordenació de les zones destinades a usos residencials, comercials i oficines.

54b9aa05 5a06 40a6 ad50 39426b140293

L’àmbit del pla se situa a l’oest del municipi i compta amb una superfície de 36.175 m2. Estableix una ordenació que permeti crear un espai lliure central, concretar l’obertura del nou vial que garanteixi la connexió del teixit industrial i residencial situat al marge nord de la carretera d’Esplugues, ordenar el sostre d’activitat productiva i ordenar els usos a l’entorn del teixit residencial del Pedró.

c102b002 5869 4a88 8b99 fc40ca48ed63

La Comissió ha acordat emetre informe favorable sobre aquest pla, promogut i tramès per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb alguna observació de caràcter menor que caldrà considerar al document que finalment aprovi l’Ajuntament.

Redacció / Foto: Google Maps-Dep. Territori i Sostenibilitat