El Grup Llinàs, compromès amb l'Agenda 2030

Imprimeix

Reafirma el compromís a treballar per un barri i un Sant Vicenç d'acord amb els objectius per al desenvolupament sostenible

Les veïnes i veïns del Grup Llinàs, a través de l'Associació Veïnal, van aprovar el maig passat i per unanimitat, el Pla d'activitats del barri per a l'últim semestre del 2020. Aquest pla, inèdit i innovador en l'àmbit de les associacions veïnals de Sant Vicenç dels Horts, és el punt de sortida del projecte ‘Objectius de Desenvolupament Sostenible als Barris’ en l’any del cinquantè aniversari de l’associació.

Aquest projecte pretén acostar l'Agenda 2030 al món veïnal, fent-los partícips d'aquests objectius globals però que al mateix temps tenen un gran impacte en el món local i veïnal, amb activitats enfocades a estimular i fer conèixer aquests objectius. En aquesta primera fase del projecte (2020) l'Associació Veïnal ha alineat els seus objectius i activitats com a barri feia Agenda 2030 per a poder afrontar aquesta nova realitat que ha provocat la COVID-19 i la transformació ineludible a la qual estem cridats a realitzar com a societat.

ODS GRUP LLINÃ S

Entre moltes activitats les que més destaquen són: la creació d'un punt veïnal per a dones (ODS 5 i 10), creació d'una app de gestió, transparència i control d'incidències del barri (ODS 17, 9), la creació d'un espai de diàleg veïnal obert a tot el veïnat per a definir les futures accions com a entitat (ODS 16,17) i la reivindicació de la redacció d'un projecte de rehabilitació integral de barri per a presentar-lo a la Unió Europea (ODS 3, 7, 8, 9, 11).

Redacció / Fotos: AV Grup Llinàs