Arriba el temps de la cirera al Baix Llobregat

Imprimeix

El cap de setmana següent, les fires de Cirera del Baix es desplaçaran a Torrelles (de l'1 al 3 de juny) i al Papiol (2 i 3 de juny), on les festes també gaudeixen d'una llarga tradició.

El Parc Agrari del Baix Llobregat se suma a la festa de la Cirera del Baix amb dos itineraris de descoberta d'una de les fruites més emblemàtiques de la comarca. Els dissabtes 2 i 9 de juny, els amants de la Cirera podran participar en dues jornades d'holeriturisme de la Cirera del Baix.

En una tarda, aquells que s'inscriguin en la jornada de turisme de l'horta podran visitar els camps de cirerers de la comarca i, de la mà d'un pagès coneixedor d'aquest cultiu, descobrir els secrets més ben guardats de la Cirera del Baix.

Posteriorment, i sota el guiatge de l'assessora gastronòmica del Parc, podran participar en un tast sensorial de varietats de cirera i gaudir de les receptes més saboroses amb la Cirera del Baix com a protagonista.

Les dues jornades d'holeriturisme de la Cirera del Baix són gratuïtes però les places són limitades. Per inscriure-s'hi o demanar més informació, es pot trucar al telèfon 93 378 81 90 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció | Foto: Arxiu