Es posa en marxa el Consell Agrari de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

A la sessió inaugural es va tractar el conveni que regularà les actuacions fins al 2023 i es va aprovar el Pla de Treball per al 2020

Dimarts 30 de juny es va constituir el Consell agrari de Sant Feliu de Llobregat, un òrgan participatiu que treballarà per a la millora del Parc Agrari juntament amb altres entitats locals. El Consell està format pels grups municipals presents al consistori santfeliuenc i tècnics i tècniques de l'Ajuntament, així com pel Consorci del Parc Agrari, la Fundació Agrària i Unió de Pagesos.

3466605

A la primera sessió es va tractar el conveni marc que regularà les actuacions conjuntes entre Ajuntament i el Consorci del Parc Agrari fins al 2023. També es va aprovar el Pla de Treball per al 2020, que serà finançat al 50% per l'Ajuntament i el propi Consorci. Aquest pla contempla entre d'altres el manteniment de diversos camins del parc agrari paral·lels a la carretera B-23, el desbrossament de la xarxa de camins, i la recuperació de la senyalització malmesa.

Un patrimoni

El Parc Agrari del Baix Llobregat està situat a les planes al·luvials del delta i de la vall baixa del riu Llobregat. Es tracta d'un territori de prop de 3.000 hectàrees de superfície de gran riquesa agrícola que pertany a catorze municipis, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat. El consistori baixllobregatí, juntament amb altres ens i institucions, forma part del Consorci del Parc Agrari que té per objectiu preservar i promoure els usos agrícoles i l'entorn natural de l'espai.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat-Diputació