Es posa en marxa el Consell Agrari de Sant Feliu de Llobregat

A la sessió inaugural es va tractar el conveni que regularà les actuacions fins al 2023 i es va aprovar el Pla de Treball per al 2020

Dimarts 30 de juny es va constituir el Consell agrari de Sant Feliu de Llobregat, un òrgan participatiu que treballarà per a la millora del Parc Agrari juntament amb altres entitats locals. El Consell està format pels grups municipals presents al consistori santfeliuenc i tècnics i tècniques de l'Ajuntament, així com pel Consorci del Parc Agrari, la Fundació Agrària i Unió de Pagesos.

3466605

A la primera sessió es va tractar el conveni marc que regularà les actuacions conjuntes entre Ajuntament i el Consorci del Parc Agrari fins al 2023. També es va aprovar el Pla de Treball per al 2020, que serà finançat al 50% per l'Ajuntament i el propi Consorci. Aquest pla contempla entre d'altres el manteniment de diversos camins del parc agrari paral·lels a la carretera B-23, el desbrossament de la xarxa de camins, i la recuperació de la senyalització malmesa.

Un patrimoni

El Parc Agrari del Baix Llobregat està situat a les planes al·luvials del delta i de la vall baixa del riu Llobregat. Es tracta d'un territori de prop de 3.000 hectàrees de superfície de gran riquesa agrícola que pertany a catorze municipis, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat. El consistori baixllobregatí, juntament amb altres ens i institucions, forma part del Consorci del Parc Agrari que té per objectiu preservar i promoure els usos agrícoles i l'entorn natural de l'espai.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat-Diputació

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix