Se suspenen les Festes del Mar 2020 de Castelldefels

Imprimeix

En el seu lloc s’organitzarà un cicle de concerts gratuïts als jardins del Castell

Les Festes del Mar 2020, que se celebren cada any a la platja de Castelldefels a mitjans juliol, no es podran celebrar. Les activitats tradicionals no permeten respectar les mesures de seguretat. Tanmateix, la normativa sanitària en la represa de l'activitat permet que l'Ajuntament programi un cicle de concerts gratuïts, amb aforament limitat, als jardins del Castell durant els divendres de juliol i els dos primers divendres del mes d'agost, gratuïta, amb aforament limitat.

 noticies fotos 5313 nfo foto

Hi ha previst l’actuació de Mar Vilaseca (pianista, cantant i compositora és una jove estrella del panorama jazzístic), The Red Pig Crossing (Xavi Ollé -guitarra i veu- composa i interpreta un repertori basat en la música d'arrel Americana), Ganzá (és un grup de música brasilera resident a Barcelona, que pren el nom de la "marca o compaso da samba"), Es Lo Que Hay & Fran Mercader (grup de blues, jazz i soul de Castelldefels, format per músics amb una dilatada trajectòria musical), The Lindy Hoppers (banda de swing nascuda a Badalona l'any 2016, amb repertori basat en temes dels anys 30 i 40, de solistes i orquestres de l'època del swing) i Band Mancha 'E Plátano (Grup de percussió, cant, poesia i ball de bomba afro porto-riquenya).

 noticies fotos 5317 nfo foto

Torxes i desembarcament

En col·laboració amb l'Agrupació de Cultura Popular, se'n mantindrà l'encesa de torxes a les torres de guaita, que simbolitza l'avís de l'arribada dels pirates barbarescos a les costes de Castelldefels, el divendres 17 de juliol a les 22 h.

festes mar 1 Castelldefels

En línia, a les xarxes socials de Facebook @castelldefelscultura, Instagram @castelldefelscultura i Twitter @cdfcultura, el dissabte 18 de juliol es podrà veure el vídeo del Desembarcament Pirata de l'edició de 2019. I durant la setmana, a la Biblioteca a la Platja Carme Romaní s'organitzaran diverses activitats relacionades amb les Festes del Mar.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Arxiu