Una cornellanenca, nova directora d’Informatius d'RTVE Catalunya

Imprimeix

Rosa María Quitllet, que substitueix Rafael lara, és redactora dels Serveis Informatius de RNE a Catalunya i coordinadora i editora dels informatius del Cap de setmana

Rosa María Quitllet (Cornellà de Llobregat, 1964) és la nova directora d’Informatius del Centre de Producció de RTVE Catalunya a Sant Cugat del Vallès, així ho han anunciat a través d’un comunicat. Quitllet substitueix Rafael Lara, que passarà a liderar un nou projecte de continguts digitals.

img2.rtve

Quitllet és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va entrar per oposicions a RNE Barcelona el 1990. Actualment és redactora dels Serveis Informatius de RNE a Catalunya i des del 2010 s’encarrega de la coordinació i edició dels informatius del cap de setmana. Abans va ser editora de l”Edició Migdia’ i responsable de la coordinació matinal amb la redacció central. També durant setze anys ha dirigit el programa ‘Retalls’. És professora associada a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

Redacció / Fotos: Arxiu-Diari Més