El Baix Llobregat, “Som el teu estiu”

Imprimeix

El Consorci de Turisme engega una campanya de promoció turística de la comarca

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha reactivat l'activitat turística amb la campanya “Som el teu estiu”, on proposa més de 100 activitats per gaudir de l'estiu a la nostra comarca.

Totes aquestes propostes es poden trobar al web somelteuestiu.cat que forma part de la nova campanya de promoció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Es poden reservar i comprar les experiències a través del web, on es pot trobar més de 100 propostes per gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat. Vies ferrades a la muntanya de Montserrat, excursions a la natura, explorar coves, visitar el delta del Llobregat, descobrir la cripta Gaudí de la Colònia Güell, plans de platja com practicar el kayac, paddle surf o windsurf, viatjar en autocaravana, o un tast entre vinyes, a més de la millor proposta gastronòmica de la comarca i escapades úniques per passar unes nits d'estiu inoblidables.

El Baix Llobregat SOM EL TEU ESTIU 340x600 02

En el web s’ha posat especial atenció en explicar i recomanar totes les mesures de seguretat i de sanitat d'utilitat pels visitants. I cadascuna de les empreses turístiques expliquen les mesures que han aplicat i com s’han prepara.

El Baix Llobregat SOM EL TEU ESTIU 340x600 03

D’altra banda i amb l’objectiu de donar idees i engrescar a tothom a visitar els atractius de la nostra comarca, quatre vídeos en portada mostren plans i experiències de natura, gastronomia, platja i cultura, per gaudir amb parella, amics i en família del Baix Llobregat.

A més, durant tot l'estiu se sortejaran dues escapades amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones al Baix Llobregat. Només cal entrar al web i participar en el sorteig. La campanya estarà vigent tots els mesos d'estiu, des de juny fins al setembre.

El Baix Llobregat SOM EL TEU ESTIU 340x600 01

Aquesta campanya turística que promociona tots els atractius del Baix Llobregat oberts aquest estiu, té l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament de la comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat. La campanya d'estiu es posa en marxa des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i amb estreta col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme.

Redacció / Fotos: Consorci de Turisme del Baix Llobregat