L’Ajuntament de Castelldefels potenciarà el seu dispositiu policial nocturn

La Policia Local de paisà vetllarà el cap de setmana perquè es respectin les normes en l'oci nocturn

Episodis com el que es va viure el passat cap de setmana al barri de Lluminetes pot tenir els dies comptats. L'Ajuntament de Castelldefels prepara un ampli dispositiu policial per mirar d'impedir que es tornin a produir en algunes zones i establiments d'oci nocturn de la ciutat, en què no es van respectar les normes de la Fase 1 -que s’aplicava en aquest moment- i que s'han de seguir en l’actual Fase 2 de la desescalada.

Captura de pantalla 2020 06 11 a las 8.46.06

Així, el consistori ha anunciat que la Policía Local augmentarà els agents que inclourà efectius no uniformats, per evitar que es produeixin situacions que vulnerin la convivència ciutadana i les mesures de seguretat sanitària per la COVID-19. Les sancions poden arribar als 3.000 euros. L'objectiu d'aquest patrullatge no uniformat que es desplegarà el cap de setmana vinent és supervisar com es desenvolupen les activitats d'oci nocturn a les zones amb més densitat de terrasses i establiments públics, com l'avinguda dels Banys i el passeig Marítim, a la platja; o l'illa de vianants del centre i l'av. Constitució.

487

Balanç de les sancions

El cos municipal informa que va interposar vint-i-dues denúncies a establiments turístics i d'oci de la ciutat el passat cap de setmana per incomplir les restriccions de l'Estat d'Alarma. Van ser vuit denúncies per incompliment d'horaris, sis per no garantir la distància mínima de seguretat i vuit per l'organització de festes en un establiment turístic d'apartaments. També van ser denunciades 23 persones.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix