Pilar Díaz: "La política ha de donar solucions i no dividir"

Imprimeix

L'alcaldessa d'Esplugues ha detallat les mesures econòmiques i socials que està portant a terme el consistori per superar la crisi de la COVID-19, a les que es destinen 1 milió d'euros, donant un missatge d'esperança i optimisme per consolidar la reconstrucció

El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local estan posant en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi de la COVID-19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

Ahir es va celebrar una sessió virtual amb Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, qui ha donat un missatge d'esperança i optimisme a les empreses del municipi, destacant les fortaleses de la localitat, "com ser una de les ciutats de l'entorn amb menor pressió fiscal" o el "creixent interès de les empreses per ubicar-se al polígon industrial d'El Gall", segons va afirmar.

pilar diaz 004

A la trobada, Díaz va poder detallar les cinc línies estratègiques del Pla de Reconstrucció que ha aprovat el consistori, amb la participació d'AEBALL i altres agents socials i econòmics: Ajuts per atendre emergències socials, ajuts a famílies, suport a les persones treballadores autònomes, ajuts a la inversió i, finalment, ajuts a la contractació de persones aturades. A totes aquestes accions es destinaran 1 milió d'euros. Es poden consultar les condicions d'aquests ajuts i tota la informació relativa a la crisi del coronavirus a la  web https://www.esplugues.cat/coronavirus  que ha habilitat l'Ajuntament d'Esplugues.

A més, l’alcaldessa va anunciar un projecte, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, per assegurar l'arribada de la fibra òptica i implementar millores diverses als polígons industrials del municipi i va destacar l'estreta col·laboració que, des de l'inici de l'Estat
d'Alarma, ha mantingut amb la resta d'ajuntaments veïns i també amb la resta de grups polítics d'Esplugues. "La política ha de donar solucions i crear consensos, no pot ser un espai de divisió i crispació", va afegir.

Redacció-Fòrum Empresarial del Llobregat / Fotos: Arxiu-FELL