El Centre Comercial Ànecblau reobre les portes amb una nova imatge

Compta amb una remodelada zona d'oci i restauració d’uns 7.000 m², amb àrees comunes més àmplies, una impressionant façana de vidre i amb totes les mesures de seguretat i sanitàries perquè els usuaris gaudeixin de la instal·lació durant tot l'any

El Centre Comercial Ànecblau de Castelldefels, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grup Lar a través de Gentalia, va reobrir ahir 8 de juny les seves portes amb imatge molt renovada: una nova zona d'oci i restauració. Després de romandre parcialment tancat durant dos mesos i mig a causa de l'Estat d'Alarma decretat per la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID- 19, els usuaris van poder accedir per primera vegada als més de 7.000 m² remodelats, amb àrees comunes més àmplies i una impressionant façana de vidre.

IMG 20200608 WA0040

IMG 20200608 WA0051

Seguretat i higiene

“El Centre Comercial Ànecblau reobre amb totes les garanties de seguretat per als clients, personal, proveïdors i població en general, amb el certificat de qualitat expedit per l'empresa SGS, pionera en el sector del Retail del nostre país, afegint a totes aquestes mesures sanitàries, la limitació d'aforaments segons la normativa de la fase vigent”  destaca Ana Torres, gerent del Centre Comercial.

 IMG 20200608 102721

IMG 20200608 WA0049

IMG 20200608 WA0081

Torres també explica que “tenen el Zara més gran en metres quadrats de tots els centres comercials de Catalunya, que és un gran reclam, i una oferta comercial de moda molt interessant” i afegeix que “hem guanyat en llum que fa del centre un lloc molt més acollidor. El canvi ha estat brutal.”

IMG 20200608 WA0068

Gran inversió

Els usuaris ja gaudeixen de la nova zona d'oci i restauració en la qual s’ha invertit en la seva reforma més de 16 milions d'euros. El nou disseny ha donat, en el que antigament era un edifici tancat i sense llum, un aspecte més lluminós. S'han canviat els sostres, avançat façanes i reubicat les escales mecàniques per a aconseguir una major sensació d'amplitud. La reforma ha apostat per la fusta, afegint al disseny una clara aposta per l'ecologia i la sostenibilitat.

IMG 20200608 103007

IMG 20200608 WA0035

La nova zona de restauració compta amb grans operadors com McDonald ́s, La Torradeta, Timesburg, Canel Rolls, Casa Carmen, Tagliatella, Udon, Frankfurt o Viena, que aniran obrint gradualment, segons vagin adaptant les mesures de seguretat corresponents. Actualment s’està construint/remodelant una zona exterior on hi ha previst la instal·lació de food trucks de restauració amb una zona ajardinada.  

IMG 20200608 103335

IMG 20200608 WA0036

D'altra banda, cal assenyalar la pròxima obertura de Cinemes Elm, amb nou sales premium i amb la novetat exclusiva de la Sala Júnior, amb unes característiques úniques en el Barceloní i el Baix Llobregat. “Comptem ‘amb matalassos i tobogans per a nens i nenes. Això no ho tenen en cap dels centres comercials i és un dels aspectes que ens diferencia dels altres”, destaca la gerent. “Esperem una bona resposta dels usuaris. Tothom està molt il·lusionat i amb moltes ganes de treballar”, conclou Ana Torres.

Un centre de referència

El Centre Comercial ànecblau és el centre de referència del Baix Llobregat, situat a Castelldefels. És un dels tres únics centres comercials a Catalunya que obre els set dies de la setmana, inclosos diumenges i festius, de 10 a 22h, que li dona un valor afegit.

IMG 20200608 WA0086

El Centre Comercial compta amb més de 30.000 m² amb una àmplia oferta en moda, complements, alimentació, serveis, restauració i oci, amb nou sales de cinema operades per Elm. Entre els seus establiments trobem grans marques nacionals i internacionals com Mercadona, Grup Inditex, H&M, Tous, Benetton, McDonald’s...

IMG 20200608 WA0052

El Centre Comercial renova constantment l'oferta comercial, desenvolupa diferents propostes promocionals exclusives i aporta els millors serveis i comoditats als seus clients, com a aparcament gratuït, Wifi gratuït, sala de lactància, àrees de descans, recàrrega de vehicles elèctrics, zona gratuïta d'oci (FUN PLAY AREA), zones infantils i tallers gratuïts.

Redacció / Fotos: CC Ànecblau

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix